Újra Zsigárdon a fogathajtók

fogathajtás

Összevont búcsú és falunap műsorát gazdagítja vasárnap (kezdés: 11.00) a dél-szlovákiai fogathajtók sorozatának újabb, idei negyedik versenye.

A Kolozsi-ranchon láthatják a kettes fogatok akadályhajtását és vadászhajtását a nézők.

„Dél-Szlovákiából mindenki jön, akár húsz fogat is rajthoz állhat. Bár azon a napon zajlik a budapesti Kincsem Parkban a négyes fogatok világbajnoksága, ami sok hajtót csalogat a kíváncsiskodók közé, mégis arra számítok, hogy azért lesznek magyarországiak is a mezőnyben – mondta érdeklődésünkre Kolozsi János, akinek rancha egymás után a második zsigárdi versenynek ad otthont, s amíg legutóbb hajtótársai, ezúttal ő lesz a házigazda. – Nem biztos, hogy indulok, egyik lovam nincs jól, még a rajtig eldöntöm, vállalom-e a versenyzést is. Ha lesznek hajtók Magyarországról, mindannyian a győzelemre pályázhatnak, de a felsőszeli Vankó Imre idén szintén nagyon jól hajt, és a feketenyéki Gasparovics László is beékelődhet közéjük, bár jelenleg lovai a tanulás időszakában vannak. Versenyünk keretében Pintér Tibor, a Nemzeti Lovasszínház elnök-előadója is fellép.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?