Bari Krisztián: Zsolnán jobban bíznak a fiatalokban

Bari

Bari Krisztián tavaly nyáron távozott Zsolnára a DAC akadémiájáról. Az idei szezonban eddig mind az öt mérkőzésen lehetőséget kapott az MŠK II. ligás B csapatában, a hétvégén pedig megszerezte első gólját is. 

Megszerezte az első gólját a II. ligában. Hosszú volt az út idáig?
Egy éve már, hogy itt vagyok Zsolnán, és ezalatt sajnos közbejött néhány sérülés, így nehezebb volt bekerülni a csapatba, és kevés mérkőzést játszottam mostanáig. A nyári felkészülésre azonban százszázalékos állapotba kerültem, most már minden rendben van. Remélem, a sérülések mostantól elkerülnek majd, mert azokat leszámítva nagyon jól érzem magam Zsolnán. Érzem a vezetőedző bizalmát, és meg is kapom a lehetőséget a bizonyításra, amiért nagyon hálás vagyok.

Ezek szerint nem bánta meg, hogy a DAC akadémiájáról Zsolnára igazolt?
Őszintén nem bántam meg. Itt foglalkoznak a fiatalokkal. És nem a külföldiekkel, hanem főleg a hazaiakkal, egész Szlovákia területéről vannak itt tehetségek. A különbség annyi, hogy Zsolnán nem félnek attól, hogy beépítsék a fiatalokat a csapatba, itt több esélyem van az első csapatba kerülni. És még a fiatalokkal is jóformán minden évben összejön a klubnak a dobogós helyezés.

Úgy érzi, magasabb szintű a munka az MŠK-nál?
Ha összehasonlítom, úgy érzem, igen. Itt az edzéseken minden a futásról szól, és minden egyes edzés nagyobb intenzitású, mint Dunaszerdahelyen volt.

A B csapatban egyre több lehetőséget kap. Mik a további célja, mikorra lehet reális az első csapatban is rendszeresen pályára lépni?
Ezt nehéz pontosan belőni, mert most az abszolút elsődleges célom az, hogy egészséges maradjak és minél több lehetőséget kapjak a II. ligában. Tudom, hogy még fejlődnöm kell, elsősorban az egy az egy elleni védekezésben, valamint fejpárbajokban is. Most többnyire bal oldali támadót, esetleg jobb szélsőt játszok, de korábban balhátvéd is voltam már. Természetesen nagyon örülni fogok, ha megkapom az esélyt az élvonalban is. Szeretnék bemutatkozni az első csapatban az idei szezon során, de ehhez az az alapfeltétel, hogy elkerüljenek a sérülések.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?