Gálázást hozott a szőgyéni búcsú

szogyen
Szőgyén |

Harmadik idényüket kezdték a szőgyéniek a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. Az előző két csonka bajnokságban csupán a kilencedik, illetve a tizedik helyet sikerült megkaparintaniuk, most azonban merészebb terveket szövögetnek. A második fordulóban búcsúi meccsen 11:1 arányban valósággal kiütötték a bánkeszieket.

„A nyitómérkőzésen a nagykériek otthonában is diadalmaskodtunk, ám egy állítólagos műhiba miatt a szövetség kontumálta a találkozót és a három pontot az ellenfél javára ítélte. Ezen felbőszülve labdarúgóink apait-anyait beleadva küzdöttek a sikerért. Kanyicska Ádám jóvoltából már a 2. percben megrezzentettük a rutinos Madarász Tamás hálóját, a későbbiekben aztán a nyitrai FC-ben és a nagyölvedi III. ligás alakulatban is megfordult csatárunk további négy góllal örvendeztette meg a szépszámú szurkolósereget. Balog Sándor is elemében volt, aki három találattal hívta fel magára a figyelmet. Pazar gólt szerzett a csereként beállt Andris Tamás, aki 25 méterről külsővel tökéletesen kilőtte a hosszú sarkot. Egyértelműen győzelmi vággyal léptünk pályára, de hasonló eredményről álmodni sem mertünk”– vélekedett Kunyik Tamás klubelnök, aki 2015-től irányítja a község focitörténéseit.

Az egyesület igencsak okosan igazolt a nyáron, ugyanis a Párkányból érkezett Balog Sándor és Tácsik Norbert, valamint a Marcelházáról jött Hallman Gergely új színt vittek a csapat játékába. „Mindenféleképpen szeretnénk az első öt között végezni. A játékoskeret és a vezetés által biztosított feltételek ehhez adottakˮ – jegyezte meg Kunyik Tamás.

Hogy fokozódjon a búcsúi hangulat, az U19-esek is alaposan kitettek magukért és 14:0 arányban elporolták a nemesócsaiakat. Ezen a megmérettetésen főképpen Mátyás Zsolt és Jiří Sehnal jeleskedtek a góllövésben, öt, illetve négy találattal. „Az előző szezonban ugyan bajnokok lettünk a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában, ám nem adtuk rá a fejünket a felkerülésre. Inkább itt szerzünk még újabb tapasztalatokat, majd meglátjuk későbbˮ – érvelt a klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?