ÉLMÉNY A BEVÁSÁRLÁS, ÉLMÉNY AZ ÉTEL

kaufland

Kedves háziasszonyok és urak, boldog fogyasztók! Megkóstolnának egy fogást, mely nem minőségi alapanyagokból készült? Kizárt dolog! Szerencsés, aki még megízlelhette a jó minőségű, házi ételeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcsöket, de még a nagymama jó házi tyúkhúslevesét is! Akinek viszont nem volt ekkora szerencséje, az irány a Kaufland! Nálunk egy helyen megtalálja a legtöbb szlovákiai terméket, a friss gyümölcs és zöldség legszélesebb választékát, és mindent, amire szüksége van.

Minden szakács egyetért abban, hogy az olyan étel elkészítéséhez, amely élményt is jelent a tányéron, a legjobb minőségű alapanyagokra, a legfinomabb és legfrissebb élelmiszerekre van szükség. Ezért kelnek fel Japán legjobb sushiséfjei éjszaka, és mennek a piacra, hogy megvegyék azt a halat, amelyet a halászok percekkel korábban fogtak ki. Egy sushi-mester mindig csak aznapra vásárol halat az étterme számára, soha nem raktároz előre. Röviden: frissesség, minőség, frissesség.

Mi a Kauflandnál ezt tudjuk, és tisztában vagyunk azzal, hogy ha a vásárló minőségi élelmiszert, friss gyümölcsöt és zöldséget vásárol nálunk, amelyből ízletes étel készül, akkor újra minket választ majd. Ezért elsődleges szempontunk annak az élelmiszernek a minősége, amelyből Ön főz. Ezt a minőséget mi nemcsak fenntartani próbáljuk, hanem folyamatosan javítani és fejleszteni is, amennyire csak lehetséges, mindezt tisztességes áron. Vásároljon a Kauflandban, hogy élvezhesse családjával a minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket. Hiba lenne pénzt költeni rossz minőségű élelmiszerre, vagy akár valamilyen kompromisszumos megoldásra. Nálunk a legjobb minőséget kapja nagyszerű áron. (PR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?