Tragédia: Hétéves kisfiú vesztette életét egy nyári táborban

Bankrablót keres a pozsonyi rendőrség

Sajtóinformációk szerint a hétéves kisfiúra a sátorszerkezet zuhant rá. A turcseki (Turček – Stubnyafürdői járás) nyári táborban további hét gyerek szenvedett sérülést, őket a környék kórházaiban látták el.

Eddig tisztázatlan körülmények között életét vesztette egy kiskorú táborozó egy turcseki gyerektáborban – tájékoztatott elsőként a rendőrség a közösségi hálón. Mint írják, több gyermek is megsérült.

A rendőrségi tájékoztatás szerint minden elérhető egységüket, valamint egy poszttraumatikus eseteket kezelő intervenciós csapatot is a helyszínre riasztottak. A táborban jelenleg is zajlik a helyszínelés.

A rendőrség az ügy érzékenységére hivatkozva nem közölt bővebb információt, a tvnoviny.sk értesülései szerint azonban a hétéves kisfiúra a sátorszerkezete zuhant rá. A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a kisfiút villámcsapás érte.

A TASR hírügynökség tájékoztatása szerint a keddi vihar következtében további hét gyerek szenvedett el sérüléseket. Alena Krčová, az országos mentőszolgálat műveleti központjának (OS ZZS) szóvivője elmondta, röviddel éjfél után kaptak bejelentést a 155-ös telefonszámon arról, hogy az erős vihar sátrakat tett tönkre.

A mentésben a tűzoltók is részt vettek, a helyszín ugyanis nehezen megközelíthető volt a kidőlt fák miatt. „A kiérkező mentők azonban, sajnos, egy gyerek életét nem tudták megmenteni, további hetet pedig a környék kórházaiban láttak el” – mondta a szóvivő azzal, hogy mivel kiskorú gyermekekről van szó, nem adhat bővebb tájékoztatást.

Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt kisfiú szüleinek. „Ez hatalmas tragédia” – írta a közösségi hálón azzal, hogy felvette a kapcsolatot a község polgármesterével, akinek felajánlotta segítségét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?