Felgyújtották a párkányi oltóközpont tábláját

f
Párkány |

Kedden késő este ismeretlen tettes-tettesek felgyűjtották a párkányi nagy kapacitású oltóközpont tábláját. A rendőrség és a tűzoltóság is vizsgálja az ügyet, a reklámügynökség kicseréli a táblát.

Kedden este felgyújtották a város nagy kapacitású oltópontjának nagy információs tábláját a Párkányi Rendelőintézet előtti parkrészen. Czékus András, a rendelőintézet igazgatója lapunkat arról tájékoztatta, hogy este tíz ora körül az épület gondnokának a fia hívta őt fel, aki épp ott tartózkodott, észrevette a tüzet és azonnal eloltotta egy kézi tűzoltókészülékkel. „Az esetet bejelentettük a párkányi rendőrségen. A tűzoltóság és a rendőrség is vizsgálódik. A billiboard egy reklámügynökség tulajdona, ők azt ígérték, hogy a jövő héten kicserélik a táblát“ - mondta az igazgató. Ćzékus András úgy tudja, a mobil billboard talapzataként szolgáló utánfutó nem rongálódott meg. Azt csak találgatni lehet, hogy esetleg oltásellenességből gyújtotta-e meg valaki a táblát. Czékus igazgató úgy véli, nagyon fel vannak már korbácsolva az indulatok az oltakozások kapcsán és ez senkinek sem jó. A tűzeset kapcsán telefonon kerestük Kiánek Zsolt párkányi tűzoltóparancsnokot, de egyelőre nem értük el.

A Nyitra megye által a Párkányi Rendelőintézetben működtetett oltóközpontban most vasárnap is lesz oltás, az igazgató mindenkit arra kér, hogy a kórházakat is működtető Agel rendszerében regisztráljon előtte. A regisztráció azért ajánlott, hogy ők is fel tudjanak készülni arra, mennyi ember jön el. Attól nem kell félni, hogy más városba kap valaki terminust, most már helyben, Párkányban is lehet oltásra menni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?