Matovič: Az oltási lottóra és a közvetítői bónuszra 160 ezren regisztráltak

Igor Matovič

Az oltási lottóra és a közvetítői bónuszra hétfő délután 15:00-ig 160 ezren regisztráltak. Erről Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnök-helyettes és pénzügyminiszter tájékoztatott.

„Nem egész 20 óra alatt, amióta lehet regisztrálni, 160 ezer ember regisztrált. Ez a 15:00 órai állás. Úgyhogy örülünk az érdeklődésnek. Rögtön az első nap talán nem is számítottunk rá” – mondta a pénzügyminiszter.

Vasárnap, az RTVS nagy tévés sorsolásán öt nyertest sorsolnak ki, akik 100 ezer eurót nyerhetnek – pontosított a miniszter. „Aki nem néz tévét és nem veszi fel a telefont, azok között az ötször 1000 eurós alapnyereményt sorsolják ki" - mondta. Hétfőtől péntekig további 125 szerencsés nyerhet 1000 és 10 ezer euró közötti összeget  – minden nap öten nyerhetnek 10 ezer, 20-an pedig 1000 eurót. Az elektronikus sorsoláson hetente egyszer 10 ezren nyerhetnek 100 eurót.

A sorsolás augusztus 15-én kezdődik. Matovič elmondta. „12 hét alatt összesen 110 ezer nyereményt sorsolnak ki az oltási nyereményjátékon, összesen 21 millió euró értékben" - tette hozzá.

A Pénzügyminisztérium vasárnap (augusztus 1.) este elindította a www.bytzdravyjevyhra.sk c. honlapot, amelyen mindenki regisztrálhat, aki részt szeretne venni az oltási nyereményjátékon, vagy a koronavírus elleni oltással kapcsolatos közvetítői bónuszban érdekelt. A pénzjutalom célja az oltási kedv növelése.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?