Eva Kurrayová lesz a NAKA igazgatója

A NAKA „Köd” elnevezésű csoportja vizsgálja majd a begyűjtött mobiltelefonokat

Eva Kurrayová lesz a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) igazgatója.

Eva Kurrayová lesz a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) igazgatója. Augusztus 1-től fogja betölteni ezt a posztot. Erről Michal Slivka, a rendőrség szóvivője tájékoztatott.

Az öttagú versenyvizsga-bizottságban a rendőrség, a Belügyminisztérium, a Főügyészség és a rendőr szakszervezet képviselői voltak jelen. Kurrayovát hazugságvizsgálóval is tesztelték – mondta Slivka.

Egy nehéz versenyvizsgát tudhat maga mögött, amelyen a legjobb eredményt érte el. Ez számomra a minőség és a szakértelem jele. Nehéz időszak vár rá, azt várom, hogy bizonyítani fogja az elszántságát és a bátorságát

– közölte Peter Kovařík országos rendőrfőkapitány. Hozzátette: a NAKA a fennállása óta az eddigi legjobb eredményeket érte el a legutóbbi időszakban, és bízik benne, hogy Kurrayová folytatni fogja ezt az irányt.

Kurrayová 1999-től van a rendőrségnél. 2008-ban a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatalban dolgozott, később a Korrupcióellenes Hivatalba került. A NAKA-ban a megalakulása óta, 2012-től dolgozik. Az igazgatói poszt Branislav Zurian lemondása után üresedett meg, miután május közepén saját maga kérte a felmentését.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?