Augusztusban is várja a jelentkezőket a Pozsonyi Magyar Szakkollégium

szakkollégium

Augusztus 10-ig lehet jelentkezni a Pozsonyi Magyar Szakkollégiumba, egy online kérdőív kitöltésével. Képzések, belvárosi szállás és magyar közösség várja az egyetemistákat.

A Pozsonyi Magyar Szakkollégium pótfelvételi eljárást hirdet alapképzésben részt vevő pozsonyi egyetemi hallgatók és olyan középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok részére, akik hallgatóként fővárosi egyetemen kezdik meg tanulmányaikat.

A jelentkezés meghosszabbítása elsősorban azoknak kíván lehetőséget nyújtani, akik tavasszal még nem tudták, melyik egyetemi városban folytatják tanulmányaikat, vagy nem értesültek időben a felvételi időpontjáról.

A felvételi jelentkezési határideje: 2021. augusztus 10. (éjfél).

A felvételi eljárás kétfordulós, írásbeli és szóbeli részből áll. Jelentkezni az intézmény honlapján megtalálható online kérdőív kitöltésével lehet. A szóbeli fordulóra augusztus 14-én (szombaton), a Szakkollégium pozsonyi épületében kerül sor.

Galéria

Milyen lehetőségekkel jár a szakkollégiumi tagság?

A Szakkollégium egyszerre belvárosi lakhatást biztosító kollégium, diákközösség és oktatási intézmény. A PMSZ tagjai az egyetemi képzést kiegészítő kurzusokon, készségfejlesztő programokon vesznek részt.

A felvételire azok jelentkezését várjuk, akik a hagyományos egyetemi tömegképzésnél többre vágynak, készek fejlődni, az új ismeretek elsajátításába energiát fektetni. A szakkollégiumi programokról és a jelentkezési eljárásról bővebb információk az intézmény holnapján (www.szakkollegium.sk) érhetők el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?