Tardoskedd után Tornóc

westernlovwesternlovaglás aglás
Tornóc/Tardoskedd |

Idei ötödik állomásához érkezik szombaton (kezdés 11.00) a Westernlovagló Vándorkupa. Tornócon a Láng-udvarban találkozik a mezőny. 

„Szlalomban és hordókerülésben versenyeznek a lovasok a junior és az open kategóriában, s ha valaki teljesíti futamában a megadott szintidőt, akkor a profi openben is kiértékeljük teljesítményét – mondta lapunknak Láng Róbert házigazda, aki azt is elárulta, hogy fiatal lovasaik közül tizenöten fognak versenyezni. – És várjuk a többi érdeklődőt, péntek estig lehet nevezni. Jó időjárás ígérkezik, lovas- és nézővonzó eseményünkre mi felkészültünk, a többi az érdeklődőkön múlik. Szórakozni, kikapcsolódni kínálkozik bőven alkalom.” Így volt ez múlt héten Tardoskedden is. „Örültem, jó benyomásokkal távoztam az ottani lovasklubból – mondta érdeklődésünkre Fazekaš Attila, a vándorkupa főnöke, aki főbíróként volt jelen a versenyen. – Az időjárás is kegyeiben fogadott, elkerült bennünket az eső. A nagyon jól elkészített pályán új lovasok is megjelentek, ami kellemesen meglepett. Tardoskedden minden megvolt, ami egy ilyen versenyhez szükséges. A junioroknál a nyírágói Kiss Jesika Sanyval kiegyensúlyozott teljesítmény nyújtott, mind a két szám futamaiban nagyon szépen teljesített. A nap másik duplázója a tornóci Barbora Beláková volt, aki az open mezőnyét uralva szerzett két elsőséget. Junior lányaink felnőttek, és egyre nagyobb mértékben hangadók ebben a kategóriában.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?