Újdonság a Lévára kirándulóknak

Újdonság a Lévára kirándulóknak
Léva |

Turistacsalogató ötlettel állt elő a Barsi Körzeti Idegenforgalmi Szervezet az idei nyári idényre, kedvezménykártyával lepi meg a térségbe látogató turistákat.

A szervezet évek óta népszerűsíti a város történelmi és kulturális nevezetességeit, illetve a Garam mente gazdag élővilágát, borászatát, a csipkeverés hagyományát. A társulás Bars védjegyével hívja fel a figyelmet a térségbeli látnivalókra, és megszólította a környező községeket, illetve vállalkozókat. Denis Marosy, az idegenforgalmi szervezet vezetője azt tapasztalta, hogy a koronavírus idején egyre több szlovákiai lakos érdeklődik az ország turisztikai látványosságai iránt, ezért egy új kezdeményezésre hívta fel a lakosok figyelmét az önkormányzati honlapon. Az utazóknak regionális kedvezménykártyát adtak ki, így a Bars térségébe látogatók még kényelmesebben és gondtalanabbul tölthetik a szabadidejüket. A kedvezménykártyával azokat a vendégeket ajándékozzák meg, akik a velük együttműködő lévai régióbeli szálláshelyeken töltenek néhány napot. A turistakártyát az érdeklődők megvásárolhatják néhány turisztikai-információs központban is. Kedvezményes belépőjegyre jogosultak a kártya tulajdonosai a termálfürdőkbe, múzeumokba, kézműves-foglalkozásokra, és olcsóbban bérelhetnek kajakot, kölcsönözhetnek kerékpárt. Egyes kijelölt szálláshelyeken egyáltalán nem kell fizetniük a kerékpárkölcsönzésért. Nyitra megye önkormányzatának a támogatásával tíz új kerékpárt is vásárol a társulás.

Az idegenforgalmi látványosságokat és a turisztikai-információs központ működését saját kiadású magazinban tervezi népszerűsíteni a szervezet. Bemutatják azokat a vállalkozókat, akik szálláshelyeket, étkezési lehetőségeket és különféle szolgáltatásokat kínálnak a kirándulóknak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?