Díjazták a területi futóliga legjobbjait

futás
Nagykapos |

Tarnán (Trnava pri Laborci) került sor a Nagymihályi Atlé-tikai Klub szervezésében zajló Nagymihályi–szobránci Területi Futóliga tavalyi kiértékelésére, amelyen a dobogósok átvehették a teljesítményükért járó serleget. 

A Nagykaposi Futóklub tagjai közül hárman is részesei lehettek ennek az örömteli pillanatnak. Papp Zoltán 2019-es sikerét megismételve újfent a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Kategóriájában (70 év felettiek) ezúttal sem talált legyőzőre. „Ebben a korban már a célba érés is sikert jelent egy versenyen, nemhogy a legjobbnak lenni, sőt ismételten a dobogó legtetejére állni s fogadni a gratulációkat. Ha a körülmények lehetővé teszik és az egészségem is megengedi, természetesen újra megcélzom a dobogó valamelyik fokát” – mondta Papp. 

Remekül szerepelt Tusai Roland is, aki az A kategóriában (39 év alattiak) második lett. Kollégája, Gabri Lóránt a 6. helyet foglalta el a kiírásban. A B kategóriában (50–59 évesek) is jutott hely nagykaposinak a dobogón, Tóth Miklós állhatott fel annak legalsó fokára. Tizedikként Puskarik Benjamin zárt. A D kategóriában (60–69 évesek) is érdekeltek voltak az Ung-vidékiek, itt Vargaestók Géza a 4., Kondás Sándor pedig a 9. helyet szerezte meg a 212 jegyzett versenyző közül. 

A hölgyeknél ketten mérettettek meg, Dobos Nikoletának sikerült jobban az elmúlt szezon, a 7. helyen jegyezték, Papp Szilviát a 10.-en. Mindketten a G kategóriában (35–49 évesek) versenyeztek. 

Az eredményhirdetés előtt zajlott le a 3. alkalommal megrendezett Krosák pod hradom elnevezésű 10 km-es futóverseny, ahol a nagykaposiak közül Tusai 20. (B kategória 12.), míg Gabri 43. (B kategória 20.) lett. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?