Átalakítás a szülészeti- és nőgyógyászati osztályon Komáromban

komárom
Komárom |

A komáromi kórházban két magas színvonalú kórházi szobát alakítanak ki 50 ezer euró értékben a szülészeti- és nőgyógyászati osztályon július és augusztus folyamán.

Július 1-től az építkezés miatt megváltozik a nőgyógyászati ambuláns rendelés menete. A várandósságuk 36. hetén túl járó kismamákat 7:00 és 10:00 között fogadják majd. Azokat pedig, akiknél koraszülés gyanúja áll fenn, illetve még nem érték el terhességük 36. hetét, egy másik rendelőbe irányítják, ahogyan az akut nőgyógyászati eseteket is. A szülészet és az újszülöttek részlegét nem érintik a munkálatok, továbbra is zavartalanul működhetnek. A nőgyógyászati készültségi rendelés 15:00 és 7:00 között működik majd minden nap. Az akut és életveszélyes eseteket haladéktalanul el fogják látni a kórházban, míg a többi pácienst a megyei operációs központ fogadja majd.

(AGEL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?