Cigániková nem kímélte Matovičot: „Az én kutyám szebb, mint Igor”

Jana Bittó Cigániková

Folytatódik a csata az SaS és az OĽaNO között, amelyhez ezúttal Jana Bittó Cigániková parlamenti képviselő csatlakozott. A közösségi hálóra feltöltött videójában nem kímélte a mozgalom vezetőjét, Igor Matovičot, és még azt is összehasonlította, ki véleménye szerint a szebb – a kutyája vagy az OľaNO vezetője.

Jana Bittó Cigániková, az SaS tagja, gyakran tesz közzé bejegyzést a közösségi hálókon. Most arra törekszik, hogy rendszeresen közvetítsen videót, és élőben válaszoljon a követőinek kérdéseire, ahogy azt pártfőnöke, Richard Sulík teszi, aki rendszeresen tesz közzé videókat luxuskonyhájából, ahol főzés közben politikai témákat fejteget.

Bittó Cigániková minden bizonnyal szeretné javítani a streamelés minőségét, ezért nemcsak állványt, hanem egy speciális világítóeszközt is vásárolt. Azonban nem volt elég ideje az eszköz telepítésére. Megpróbálta úgy beállítani a kamerát, hogy az ne mozduljon el, miután azonban elindult a stream, már a lámpa okozott problémát. Minden bizonnyal a képviselőnő a stream előtt nem tudott enni, mert az egész adás alatt csokoládét majszolt.

A követői furcsállották a képviselőnő viselkedését, 

 a hozzászólásban ezért megkérdezték, nem „ittas-e egy kicsit”.

A kérdésre azonban nem kaptak választ.

A rajongókkal folytatott beszélgetésben Bittó Cigániková nem fogta vissza magát, és alaposan kiosztotta a koalíciós kollégáit. Mint mondta, csalódott az OĽaNO legtöbb képviselőjének munkáját illetően. A választás után lelkesen láttunk munkához. Évek óta írod a programot, millió remek megoldásod van. Egyikünk sem akar lopni, ez összeköt minket, mindannyian azt szeretnénk, hogy jobb legyen az ország. És akkor a lelkesedés, az eufória helyett azt kapod, amit Igortól és azaNO-s kollégáktól, hogy ha nem úgy gondolkodsz, mint én, akkor ellenség vagy és brrr” – mondta. Ugyanakkor hozzátette, hogy bízik Eduard Heger miniszterelnökben, Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszterben és Jaroslav Naď védelmi miniszterben.

A követők ezt követően ismételten megkérdezték Bittó Cigánikovától, hogyan viszonyul az OĽaNO vezetőjéhez, Igor Matovičhoz. Például olvassa-e a bejegyzéseit a Facebookon, vagy szépnek találja-e. Az első kérdésre azt válaszolta, nem követi a pénzügyminisztert a közösségi hálókon. A második kérdésre már keményebben válaszolt.

„Az én kutyám szebb, mint Igor” – mondta.

(pluska.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?