Savval támadt a püspökökre egy kokainozó pap

biskup

Tíz embert, köztük hét ortodox püspököt szállítottak kórházba Athénban, miután égési sérüléseket szenvedtek egy savas támadásban.

A püspökök épp arról tárgyaltak, hogy megfosszanak-e egy papot a tisztségétől, mivel az három éve 1,8 gramm kokaint rejtett a reverendája alá a „nemi szerve környékére”, és elismerte, hogy a drogot saját használatra tartotta.

Az érintett pap szintén jelen volt, és az életükre tört.

A püspökök közül hárman súlyos állapotba kerültek, rajtuk kívül még két ügyvéd is égési sérüléseket szerzett. Egy rendőr, aki a támadót letartóztatta szintén ápolásra szorul.

A görög egészségügyi miniszter példátlan és tragikus esetről beszélt – írja a Guardian. A  miniszterelnök, Kyriakos Mitsotakis megígérte, hogy minden orvosi segítséget biztosítanak az áldozatoknak.

(br, Guardian, 444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?