A politika jobb szórakozás, mint a főzés

Richard Sulík konyha

Pozsonyi belvárosi lakásában Richard Sulík, a Szabadság és Szolidaritás (SaS) elnöke legszívesebben a konyhában tartózkodik. 

„Csaknem annyira szeretem, mint a politikát. A politika azonban jobb szórakozás, mint a főzés, amelynél komolyra fordulhat a dolog, ha egyszerre négyféle ételt készítünk – az egyik étel odasül, a másik kifut stb.” – mondja mosolyogva férfi oázisában Richard Sulík, a konyhai művészetek kedvelője. Amíg híres pizzasütőjében megsüti a pizzát, amelyre korábban Igor Matovič exkormányfőt és pénzügyminisztert is meghívta, elárulja, hogy tulajdonképpen miért is vett magának egy négyszobás lakást épp a pénzügyminisztérium közelében. „Azt gondoltam, hogy közel lesz a munkahelyem...”

Galéria

A közösségi oldalak egyikén a közelmúltban bemutatott rövid videófilmjében a liberálisok vezetője nem csak a pizzájával dicsekedett. Rögtön az elején megmutatta konyhai eszközeit, köztük azt a modern, luxus-szeletelőgépet, amelyhez hasonlókat csak az igazi profik és ínyencek használnak. A gép felkeltette a kommentelők kíváncsiságát is, ám minthogy a miniszter nem árulta el sem az árát, sem azt, hogy hol lehet ilyesmit beszerezni, rövid kutakodásba kezdtünk: az egyik online oldalon rá is találtunk a gépekre. Nos, az effajta szeletelőgépek ára 2 ezer eurónál kezdődik. 

(Plus JEDEN DEŇ)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?