Tizenegy emelet magasságból zuhant le egy gyerek Ligetfalun

rendőrség illusztráció

Pozsony Ligetfalu városrészében, a Znievska utcában kizuhant egy gyerek egy tömbház 11. emeletéről. A zuhanást nem élte túl. A TASR hírügynökséget Veronika Martiniaková, a pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatta.

A rendőrséget röviddel 18 óra után értesítették. Ezt követően minden mentőegység a helyszínre sietett. "A mentősök igyekezete ellenére a kiskorú személy életét nem sikerült megmenteni" - közölte Martiniaková.

A megbízott nyomozó emberölés bűncselekménye ügyében indított eljárást. A tragédia körülményeit vizsgálják.

Azt, hogy a mentősöket is a helyszínre vezényelték, a TASR hírügynökségnek Alena Krčová, az egészségügyi mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője is megerősítette. "Egy gyereknek volt szüksége segítségre. Tekintettel az ügy kényes jellegére, valamint arra a tényre, hogy kiskorú személyről van szó, nem adunk bővebb tájékoztatást" - tette hozzá.  
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?