Bankautomata-maffia garázdálkodik Szlovákiában? Három pénzautamatát is kiraboltak, három különböző megyében

rendőrség

A Kassai, Nagyszombati és Nyitrai kerületekben is feltörtek, majd kiraboltak három pénzautomatát.

A Nagyszombati kerületben Sopornya községben röviddel reggel 04:00 óra előtt kapott bejelentést a rendőrség, hogy ismeretlen tettesek feltörtek egy pénzautomatát.

A hatóságok a reggeli óráktól vizsgálják az esetet. Eddig megerősítették, hogy az elkövetők autóval érkeztek a községbe, majd ismeretlen robbanószerkezettel feltörték az automatát, így az épület is károsodott. A keletkezett kár összegét még nem állapították meg a rendőrök.

A tettesek ellen közérdekű létesítmény megrongálása és működésének megzavarása, valamint rongálás miatt emeltek vádat.

A Nyitrai kerületben Vicsápapáti (Výčapy - Opatovce) községben az éjszaka szintén feltörtek egy pénzautomatát a helyi élelmiszerboltnál. A hatóságok még vizsgálják az esetet, az ügyben rablási kísérlet és rongálás vádja mellett indítottak büntetőeljárást.

A harmadik rablás a Kassai kerületben található Torna (Turňa nad Bodvou) községben történt az éjjeli órákban, az esetet még vizsgálja a rendőrség, így még nem szolgálhattak részletekkel. 

(br)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?