Idén sem lesz Csallóközi Vásár

vásár
Dunaszerdahely |

Ismét elmarad a hagyományos Csallóközi Vásár. A szervezők a koronavírus-járvány miatti bizonytalansággal indokolták a döntést, de azt ígérik, hogy nem maradnak kulturális program nélkül a dunaszerdahelyiek.

Tavaly ősszel a vásár negyvenedik évfolyamát hiúsította meg a pandémia és idén is számos népszerű rendezvény maradt el a korlátozások miatt. Áprilisban még úgy tűnt, hogy megtartják a Csallóközi Vásárt, ma azonban kiderült, hogy idén sem nyitja meg kapuit a hagyományosan több ezer látogatót és több száz árust vonzó rendezvény. Karaffa Attila alpolgármester lapunknak kifejtette, hogy továbbra is bizonytalan a járványhelyzet, ami ellehetetleníti a szervezést.

„Nem tudhatjuk előre, hogy az adott időben milyen színű besorolásban lesz a járásunk, így azt sem, hogy ezáltal hány ember vehetne részt a rendezvényen, hogyan korlátoznánk a látogatók számát” - sorolta a felmerülő kérdéseket az alpolgármester.

A tavalyi bejelentéshez hasonlóan az idei is sokaknak csalódást okozott, a város azonban azt ígéri, hogy megpróbálja kárpótolni a lakosokat. Karaffa Attilától megtudtuk, hogy kulturális kikapcsolódási lehetőséggel számolnak, de a korlátozások miatt egyelőre erről sincsenek bővebb információk. „Érzékeljük az igényt a lakosok részéről, mindenki szeretne kikapcsolódni, találkozni, beszélgetni, de ez még nagyon képlékeny” - tette hozzá az alpolgármester.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?