A nyeremények értékét akár 60 százalékkal is megemeljük! - A Niké kiskereskedelmi lánc igazgatójával a jégkorong-világbajnokságról és a fogadásról beszélgettünk

nike

A Niké fogadóiroda stílusosan éli meg az idei jégkorong-világbajnokságot. Ebből az alkalomból bajnoki akciókkal készül ügyfeleinek. Előnyök várnak az új és a már meglévő játékosokra. Stanislav Cintavý, a Niké kiskereskedelmi hálózat igazgatója többet is elárult.

Itt a jégkorong-világbajnokság. Ünnep minden szurkolónak és fogadójátékosnak. Mivel készül a Niké a játékosainak?

Szlovákia jégkorong-köztársaság. A szurkolók minden évben várják a szlovák válogatott meccseit. Mivel a bajnokság tavaly elmaradt, mindannyian türelmetlenül várjuk a mérkőzéseket. Ennek tudatában még vonzóbbá szeretnénk tenni a világbajnokságot játékosaink számára. Bajnoki kampánnyal készültünk, amelynek arca a jégkoronglegenda, a 2002-es világbajnoki aranyérmes Ján Lašák. Ám a kampány nem csak a reklámszpotokról szól. Valós előnyökkel kecsegtet az új ügyfelek és a regisztrált játékosok számára.

Milyen előnyök várnak az új ügyfelekre?

Tavaly a Niké vonzó, 20 eurós regisztrációs bónusszal rukkolt elő az új ügyfelek számára. Ehhez mostantól No Limit bónusz is jár. 14 nappal az első fogadás megtétele után az játékos teljesíti az egyes szinteket, jutalmul pedig ingyenes fogadást kap. A bónusz sajátossága, hogy az utolsó, hetedik szint korlátlan, a játékos többször is teljesítheti. A részletes szabályokat természetesen minden fogadóirodában közzétesszük, szükség esetén munkatársaink tájékoztatják az ügyfeleket.

Mire számíthatnak a regisztrált játékosok és a Niké-klubtagok?

Nekik az Extrakurzzal készültünk. Ez pontosan az a termék, amelyre minden fogadó vágyik. Alapvető filozófiája, hogy a játékos potenciális nyereményét növeli anélkül, hogy ezért bármilyen extra erőfeszítést kéne tennie.

Hogyan működik az Extrakurz?

Ha a feltételek teljesülnek, a játékos Extrakurz esélynövekedést kap a tippszelvényére, ami gyakorlatilag annyit jelenti, hogy a lehetséges nyereménye megnő. Az Extrakurzot a játékos automatikusan megkapja, függetlenül attól, hogy fogadóirodában, mobilalkalmazáson keresztül vagy az interneten fogad.

Ennek az újdonságnak köszönhetően a játékosok nagyszerű nyereményeket kaszálhatnak. Milyen fogadásokhoz jár az Extrakurz, ami növeli az esélyeiket?

Mind a mérkőzés előtti, mind az ÉLŐ fogadásokhoz jár az Extrakurz. A mérkőzés előtti fogadások esetében a játékosnak jóváírják az Extrakurzot, amint legalább öt fogadása van a tippszelvényen, mindegyik legalább 1,3-as szorzóval. Három euró elegendő a letétbe helyezéshez kezelési költség nélkül. Ha a játékod ÉLŐ fogadásokat köt online, az Extrakurz már két fogadás után jár, amelyek mindegyikének legalább 1,2-es szorzója van. Szintén csak háromeurós minimális befizetést kell tennie szelvényenként. Az Extrakurzra klubjátékosok jogosultak.

Az Extrakurz értéke változó?

Igen. Az összeg a fogadások számától függ. Természetesen minél többet fogad egy játékos, annál magasabb lesz az Extrakurz értéke. Az így kapott maximális szorzó 1,6. Tehát, ha az eredeti nyeremény összege például 100 euró volt, a játékos akár 160 eurós is kaszálhat az Extrakurznak köszönhetően. Az Extrakurz pontos összegéről a játékosok a Niké-fogadóirodákban vagy a www.nike.sk oldalon tájékozódhatnak.

Az Extrakurz pontosan meghatározott időszakokban érvényes. Mennyi ideig áll a játékosok rendelkezésére?

Az Extrakurz a világbajnokság teljes időtartama alatt érvényben van. Úgy vélem, a játékosok a nagyszerű sportteljesítmények mellett a nagyobb nyereményeknek is örülni fognak.

A Niké a Nový Klub Niké tagjait nik hűségpénzzel jutalmazza. Az Extrakurz a nikekkel való fogadásokhoz is jár?

Mivel a nik egyfajta pénznem, adhatunk fel rajtuk fogadást, a nyereményünket pedig már euróban kapjuk meg. Az Extrakurzot akkor is megkapja a játékos, ha nikekben fogad, a tét minimális összege ebben az esetben 300 nik (átszámítva 3 euró). Így a klubjátékosok az Extrakurz előnyét akkor is élvezhetik, amikor nikben fogadnak, a nyereményt viszont euróban kapják meg.

A Niké tehát hokilázban ég.

Véleményem szerint nemcsak a Niké, hanem minden sportrajongó, aki már türelmetlenül várta a nemzetközi jégkorong-mérkőzéseket. Szelvényeik kiértékelésekor azt kívánom minden játékosunknak, hogy úgy mosolyogjanak, mint ahogy azt kampányarcunktól, Janek Lašáktól megszoktuk. Eddig jól állunk, reméljük, ez így is marad.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?