Kétgólos hátrányból háromgólos bősi siker

bős foci

Vasárnap délután kétgólos hátrányból fordí-tottak, osztálykülönbséggel győzték le (5:2) a bősiek a somorjai STK fakócsapatát a tejfalui futballpályán, a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportja 11. fordulójának presztízscsatáján. 
 

Jól kezdtek a vendéglátók. Már a 2. percben vezetést szereztek, 14 perc elteltével pedig ismét a bősiek hálójában landolt a labda. Az első félidő végét jelző sípszót követően már a vendégeknél volt az előny: kilenc perc leforgása alatt háromszor is mattolták a hazaiak védelmét.


„A koronavírus-járvány miatt hosszúra nyúlt a kényszerpihenő. Csupán két héttel a pontvadászat folytatása előtt kezdtük csak el az edzéseket. Ezen a találkozón mondhatni vegyes csapatot küldtünk csatába. A stabil játékosaink mellett zömmel ifistáinknak kínáltunk bizonyítási lehetőséget. Remek rajtot vettünk, megleptük a jó játékerőt képviselő vendégeket, akik a felkészülésben jóval előrébb tartanak. A tapasztalatok, a rutin hiánya rányomta bélyegét teljesítményünkre. Többször hibáztunk, ebből a vendégek mesterien profitáltak, fordítottak, megérdemelten gyűjtötték be a három pontot. A kudarc ellenére megdicsértem védenceimet. Mindent beleadtak, de az igyekezet ezúttal kevésnek bizonyult. Pontot, pontokat ugyan nem szereztünk, de tapasztalatszerzés szempontjából hasznos meccset játszottunk. Remélem, a következő, ismét hazai környezetben zajló megmérettetésen sikerül két vállra fektetnünk a jányokiakat” – értékelte a hazai alakulat produkcióját, bizakodott a folytatást illetően Vladimír Pončák, a somorjai STK B trénere. 


A mérkőzés pikantériája, hogy a vendégeket az STK-fakó egykori sikerkovácsa, Johancsik Patrik vezette edzőként csatába. A bősiek mezében tüsténkedő Ivan Minčič, Kováč Gergely, Méry Tamás, Magyar Attila és Bujka Nicolas korábban a somorjaiak sikereiért küzdött. „Magam sem értem, mi történt velünk az első negyedórában. A koncentrációval, a motivációval nem volt gond, ennek ellenére kétgólos hátrányba kerültünk. Paradox módon a második bekapott gól segített, állított talpra bennünket. Egyenlítettünk, majd a félidei pihenőig átvettük a vezetést és osztálykülönbséggel nyertünk. Az ellenfél csapatának szakvezetőjeként jóleső érzéssel érkeztem a helyszínre. Sok szép emlék, bajnoki cím fűz a somorjaiakhoz. Jó volt látni egy pályán egykori és jelenlegi futballistáimat, a nézőtéren pedig a barátaimat, ismerőseimet. Vasárnap a hodosiakat fogadjuk, nagy küzdelemre van kilátás. Mint minden meccset, így ezt az összecsapást is szeretnénk megnyerni” – ecsetelte a legutóbbi sikert, latolgatta a folytatás esélyeit Johancsik Patrik, a bajnoki elsőségért küzdő bősiek edzője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?