Videó: Lencsevégre kaptak egy tengerbe merülő ufót

ufo

A levegőben lebeg, majd látszólag a tengerbe merül az ufó azon a felvételen, amelyet az Egyesült Államok haditengerészete készített, ezt pedig a Pentagon szóvívője is megerősítette.

A videót Jeremey Corbell mutatta be a weboldalán május 14-én. A jelenséget 2019-ben örökítették meg. Corbell azt állítja, hogy a felvételen nem az eredeti mozgóképeket látjuk, hanem egy szerkesztett, monitorról készített változatot.

A videón, ami a férfi szerint 2019. július 15-én készült San Diego közelében, egy fekete, repülő objektum látható, ami végül eltűnik a vízben.

A radarképek alapján az objektum nagyjából két méter átmérőjű szilárd gömb, ami 74-254 kilométer per órával száguldott. A beazonosíthatatlan repülő tárgy egy órán át repkedett, elmerülése után pedig nem találtak roncsokat.

Susan Gough, a Pentagon szóvivője elmondta, hogy valóban rögzítették a jelenséget, az esetet pedig még vizsgálják.  A Pentagonnak júniusban egy átfogó jelentést kell készítenie a hadsereg által dokumenált ufókról. Az Egyesült Államok azonban nem a földönkívüliektől tart, hanem sokkal inkább az idegen országok kémkedésétől.

(br, 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?