Feltehetően ugyanaz a férfi ölt Esztergomban, aki Párkányban végzett az idős férfivel

Megöltek egy szlovákiai nőt Esztergomban, a gyanúsítottat elfogták

Lapunk értesülései szerint az Esztergomban az idős nő meggyilkolása miatt letartóztatott H. Lóránt ugyanaz a személy, aki megölte a Párkányban a muzsikus romaként ismert Rudi bácsit, és aztán az idős ember holttestét kútba dobta.

FRISSÍTÉS:

Korábbi áldozata állítólag hajléktalanként fogadta be a Petőfi utcai házba H. Lórántot, aki azonban összeszurkálta, megverte, és kútba dobta a bácsit. Az elkövetőt Párkányban Lorenzóként ismerték, agresszív, veszélyes alaknak számított.

Az Esztergomban meggyilkolt idős nő feltehetően az a személy, aki az öreg párkányi férfit gondozta – de ezt lapunknak a rendőrség nem erősítette meg.

Viktória Borloková, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője ugyanakkor az Új Szóval közölte, hogy a kútban talált párkányi áldozat ügyében szándékos emberölés és vagyoni károkozás miatt indult eljárás. H. Lórántot napokon belül kiadják a magyar hatóságok a szlovák rendőrségnek – utána a kerületi rendőrkapitányság részletesebben is tájékoztat – tette hozzá Borloková.

Korábban:

Megöltek egy 68 éves szlovákiai nőt Esztergomban, az ugyancsak szlovák állampolgárságú gyanúsítottat elfogták – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták, pénteken 18 óra 37 perckor érkezett a bejelentés, amely szerint Esztergom külterületén egy vízelvezető árokban női holttestet találtak.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a nő bűncselekmény áldozata lett.

A helyszínre érkező járőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, akit rövid időn belül azonosítottak és 19 óra 40 perckor Esztergomban, az Aradi Vértanúk terén elfogtak.

A 24 éves, szlovák állampolgárságú férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták, ellene emberölés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.  

A rendőrség H. Lórántot őrizetbe vette és és kezdeményezte a letartóztatását.

(buch, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?