Kilövés előtt a Szputnyik V vakcina, ezer színben pompázik a Covid-automata, új áldozat Matovič célkeresztjében – Heti tallózó

heti tallozo

Éppen 225 éve tart az oltáspártiak és az oltásellenesek örök harca. Heti tallózó Sidó H. Zoltánnal:

Éppen 225 éve tart az oltáspártiak és az oltásellenesek örök harca. A hazai járványügy frontján új fejlemény, hogy kivezetik a rendszerből az esetenként embert próbáló AstraZenecát, júniustól viszont az ínyencek választhatják az orosz Szputnyik V erőteljes löketét. Egyre színpompásabb, cserébe szövevényesebb az új Covid-automata, jövő héttől nyithatnak a mozik, a narancs színű járásokban pedig az éttermek, kávézók belső terei. Felpörögnek a történések a külföldi utazásokat könnyítő oltási igazolványok terén, kis probléma, hogy az igazolásunk csak szlovák nyelvű, vagyis egyelőre mindössze a Duklai-hágótól az Erdőhátig utazhatunk vele lazán… Akinek Igor Matovič a koalíciós társa, annak már nincs szüksége ellenségre: a pénzügyminiszterként zavaró repüléseket folytató első számú Egyszerű Ember most Mária Kolíková igazságügyi minisztert buktatta volna meg. Izraelt rakétaesővel borítja be a Gázát uraló Hamász iszlamista terrorszervezet – a zsidó államot azonban megvédi a Vaskupola légvédelmi rendszer, miközben célzott légicsapásaival levadássza a Hamász kulcsembereit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?