Mire van szüksége a dolgozóknak egy hosszú, fárasztó munkanapon? Egy cég megfejtette: maszturbációs szünetre

munkahely

Az amerikai Erika Lust Films cég még egy külön szobát is létrehoz, ahová elvonulhatnak az alkalmazottak egy fél órácskára.

Tökéletes gyógyszer egy stresszes munkanapra”

– így jellemezte a cég egy munkatársa a maszturbációs szünetet, ami lehetőséget ad a dolgozóknak, hogy diszkréten elvonuljanak, és egy erre a célra kialakított helységben önkielégítéssel újratöltődjenek.

Erika Lust a cég vezetője pornófilmrendezőként vált ismerté. A maszturbációs szünet bevezetéséről azután döntött, hogy látta, munkatársai mennyire zaklatottak a járvány miatt és kevesebb energiával dolgoznak.

Erika hozzátette, hogy így az emberek jobban érzik magukat, és sokkal eredményesebben dolgoznak.

Pszichológusok is alátámaszthatják a maszturbációs szünetek pozitív hatását, szerintük is hatékony a munkahelyi önkielégítés munkavégzés szempontjából, úgy vélik előnyös lehet bevezetésük a cégeknél.

(br, 24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?