A HC DAC kézisei az esélyesebbek a vágsellyeiekkel szemben

HC DAC
Dunaszerdahely |

Szombaton (18.00) rendezik a női kézilabda-extraliga két győzelemig tartó elődöntős sorozatának első mérkőzését.

Két jó formában levő gárda találkozik szombaton Dunaszerdahelyen: a HC DAC zsinórban hét győzelemmel zárta a MOL Liga alapszakaszát, ahol története legjobb eredményét érte el a harmadik hellyel. Ugyanakkor az összességében hatodik vágsellyeiek is belejöttek a játékba: március óta 7/2 a mérlegük, s még az első Mostot is meg tudták szorongatni idegenben.

„Természetesen nagyon készülünk a Duslo ellen, hiszen jó formában vannak jelenleg, jó játékosokkal. Biztosan nagyon nehéz lesz nyerni – mondta lapunknak Bízik Réka, a HC DAC balszélsője, akinek továbbra is különleges érzés egykori klubja ellen pályára lépni. – Ott váltam lényegében felnőtt játékossá, sok barátom van onnan és sok volt csapattársam. Mindig is szerettem Vágsellyén játszani.”

A mostani idényben is kellemes emlékeket őrizhetnek a városról a dunaszerdahelyiek, akik az alapszakaszban 30:24-re nyertek idegenben – igaz, a nyitófordulóban csak ikszeltek (24:24) a riválissal hazai pályán. 

A sárga-kékek majdnem egy hónapos pihenő után játszanak bajnokit, míg ellenfelük sorra pótolta az elmúlt hetekben az elmaradt meccseit.

„Őrületes véghajrá lesz, hiszen folyamatosan következnek a meccsek. Remélem, pozitívan jövünk ki mindből a végén” – utalt Bízik a majdani döntős/bronzos sorozatra is. (A másik ágon a címvédő nagymihályiak játszanak az eperjesiekkel.)

Az elődöntő játéknapjai: május 8., 12., 15., a sorozat az egyik fél két győzelméig tart. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?