Čaputovában bíznak a legtöbben, Matovič Kotleba szintjén

Čaputová Matovič

A szlovák politikusok közül Zuzana Čaputová köztársasági elnököt tartják a legmegbízhatóbbnak az emberek, míg Igor Matovič népszerűsége tovább zuhan.

Čaputovában az emberek 58 százaléka bízik, míg 40 százalék nem hisz neki. Az elnöknőt Peter Pellegrini (41% bízik benne, 51% nem) és Eduard Heger (29% bízik benne, 61% nem) követik.

A koalíciós vezető közül Boris Kollárnak (Sme rodina) 28% hisz, még 70 százalék nem. Richard Sulíknál (SaS) ez az arány 27/71%, Veronika Remišovánál 26 és 70%.

RObert Fico (Smer) a megkérdezettek 24 százalékának bizalmát bírja, 74 százalék nem hisz neki.

A skála másik végén Igor Matovič (OĽaNO) exkormányfő, jelenlegi pénzügyminiszter áll, akiben mindössze a megkérdezettek 15 százaléka bízik, ellenben 84 százalék szerint nem megbízható. Ezzel Matovič Marián Kotleba szintjére került, akiben szintén csak 15% bízik, míg 83% nem.

Mindez a FOCUS felméréséből derül ki, ami a Markíza televízió megbízásából készült március 31. és április 7. között 1001 személy megkérdezésével. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?