Egy epizód erejéig visszatér a Vészhelyzet

ss

Az eredeti szereplőgárda nagy része – élükön George Clooney-val – látható lesz a Vészhelyzet (E.R.) című tévésorozat speciális epizódjában, amely a Föld napja alkalmából készült, és a világ több országát sújtó ivóvízhiányra szeretné felhívni a figyelmet. 

Az epizódot április 22-én mutatják be a People magazin Stars in the House nevű online platformján. A Ross doktort játszó Clooney mellett Noah Wyle, Julianna Margulies, Laura Innes, Anthony Edwards, Alex Kingston és Goran Visnjic közreműködésével. Az epizód ötlete az egyik színésztől, Gloria Reubentől származik, aki egy gyógytornászt játszott a sorozatban, jelenleg pedig a Waterkeeper Alliance nevű jótékonysági szervezet elnöke. Az 1994-ben debütáló amerikai sorozat, amely egy chicagói kórház sürgősségi osztályának mindennapjait mutatta be, hatalmas sikert aratott, tizenöt évadot élt meg, és ma is több csatorna vetíti világszerte.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?