Visszavágna a DAC a rózsahegyieknek a tavalyi kupavereségért

dac

A DAC ma 16 órakor a rózsahegyiek ellen lép pályára Zólyomban, a labdarúgó Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében.

A Slovnaft Cup nyolcaddöntőit a Szlovák Labdarúgó-szövetség döntése értelmében semleges helyszíneken (Zólyomban, Szencen vagy Nagytapolcsányban) rendezik. A szövetség a három várost az aktuális járványhelyzet és a Covid-térkép alapján választotta ki. 

A DAC mérkőzését Zólyomban rendezik, ahol hivatalosan a rózsahegyiek lesznek a pályaválasztók, a dunaszerdahelyiek szerepelnek vendégként. Érdekesség, hogy a két csapatot a kupa tavalyi kiírásában is összesorsolták, akkor az elődöntő első mérkőzésén 1:1-es döntetlen született a MOL Arénában, a rózsahegyi visszavágón viszont a DAC 3:0-ra kikapott, és így lemaradt a döntőről.

Bernd Storck vezetőedző többször hangsúlyozta az idei szezon során, hogy csapata számára rendkívül fontos a kupaszereplés, így bár várhatóan lesznek változások a kezdőcsapatban a vasárnapi, zsolnai mérkőzéshez képest, de teljesen tartalékos csapatra sem kell számítani. Ami biztos, hogy a mérkőzésről lemarad a sérült Schäfer András és Kalmár Zsolt.

„Bízom benne, hogy alaposan kipihenjük a vasárnapi meccset és jól felkészülünk az egykori klubom elleni összecsapásra, mert szeretnénk a lehető legmesszebb eljutni a kupában” – nyilatkozta a DAC rózsahegyi nevelésű védője, Dominik Kružliak a klub honlapjának.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén azonnal büntetők következnek. A mérkőzés 16.00-kor Marhefka játékvezető sípszavára kezdődik, és a DAC YouTube-csatornáján élőben lesz követhető.   

(lz, dac1904.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?