Sergio Ramos még évekig akar futballozni a Real Madridban

Sergio Ramos

Bár változatlanul nem újította meg nyáron lejáró szerződését a királyi klubbal, Sergio Ramos még több évig szeretne játszani a spanyol futballbajnoki címet védő Real Madridban.

A 35 esztendős csapatkapitány óhajának abban a frissen elkészült dokumentumfilmben adott hangot, amelyről az AS madridi sportnapilap számolt be hétfőn. A Real Madrid legendája című alkotásban, melynek nemzetközi bemutatóját júniusra, a hazait pedig e hét péntekére tervezik, Ramos úgy fogalmazott: egyáltalán nem gondol labdarúgó karrierje közeli befejezésére, sőt azt reméli, hogy három vagy akár négy évig is eltart még madridi pályafutása.

„Szeretném ötödször is megnyerni a Bajnokok Ligáját, és részévé akarok válni a világ legjobb klubja történetének – jelentette ki Ramos, majd hozzátette: amikor eljön az ideje, befejezem. A testem majd megmondja, hogy mikor van ez a pillanat, de a visszavonulásomat még nagyon távolinak látom...”

A nemzeti együttessel világ- és kétszeres Európa-bajnok, 180-szoros válogatott játékos a 2020/21-es bajnoki szezonban 15 mérkőzésen szerepelt a La Ligában, mivel januárban térdműtéten esett át, és tíz meccset kihagyott. Március közepén tért vissza két klubfellépés erejéig, majd az elmúlt napokban a spanyol válogatott rendelkezésére állt. Az együttes három világbajnoki selejtezője közül kettőn pályára lépett, legutóbb múlt szerdán, Koszovó válogatottja ellen pár percet játszhatott csereként. Csütörtökön viszont arról érkezett hír, hogy vádlisérülést szenvedett, így kihagyni kényszerül a Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi, első mérkőzését, amikor a Real Madrid a Liverpoolt fogadja, és alighanem lemarad a szombati El Clásicóról, az FC Barcelona elleni bajnoki örökrangadóról is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?