Egy napon sem tart szünetet a komáromi mintavételi pont

Komárom kkkkk
Komárom |

A húsvéti ünnepek alatt is a szokásos menetrend szerint üzemel a Széna téren található Semmelweis Egészségközpont (SE) mintavételi helye.


 

Aki még a hét elején interneten keresztül akart antigéntesztre szóló időpontot foglalni a SE-ba, annak a rendszer még azt jelezte, hogy nem lesz majd nyitva a szűrőállomás. Czirfusz Attila, a SE igazgatója azonban arról tájékoztatta lapunkat, a húsvéti ünnepek alatt is a szokásos menetrend szerint várják az érdeklődőket. A hét minden napján 8:00–12:00 (utolsó mintavétel 11:40), illetve 12:30–16:30 között tartanak nyitva.

Online időpontot ide kattintva lehet foglalni, ahol a „MOM Komárno - Sv. Valéria, s.r.o” opcióra kell kattintani. A tesztelés előzetes regisztráció nélkül is lehetséges, ám célszerűbb a délutáni órákban érkezni, amikor a tapasztalatok szerint kevesebb a páciens. Az adott napon azokat, akik legkésőbb 16:30-ig érkeznek kivizsgálnak. Külön kérésre, a kivizsgáló orvos által aláírt német és angol nyelvű hivatalos tanúsítványt is kiállítanak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?