Értékelték Léva honlapját

Léva önkormányzati honlapja
Léva |

Az Arany címer verseny 17. fordulóján előkelő ötödik helyet szerzett Léva önkormányzati honlapja. Az online versenyen 74 önkormányzat honlapját értékelte a Szlovákiai Városok és Falvak Társulásának szakbizottsága.

A kritériumok között szerepelt a szerződések, dokumentumok nyilvánosságra hozatala, a lakosok, vállalkozók, turisták megfelelő tájékoztatása, valamint a szolgáltatások, idegenforgalmi látványosságok kellő propagálása. A versenyző önkormányzatoknak tizenegy kategóriában hatvanegy kritériumnak kellett megfelelniük. Első helyen Trencsén, másodikon Nyitra végzett, harmadik helyezett Pozsonyhidegkút önkormányzata, és a negyedik Ilava lett. Léva már 2008-ban speciális elismerést kapott az Arany címer versenyben a legjobb elektronikai önkormányzati szolgáltatásokért, majd 2012-ben harmadik és 2019-ben negyedik helyezett lett a városi honlapok kategóriában.

A www.levice.sk honlapot 2003-ban készítették, azóta több grafikai változáson ment át, az érdeklődőket magyar, szlovák és német nyelven tájékoztatják. Egyik érdekessége a honlapnak, hogy a gyengén látók számára is elérhető, mivel csaknem soronként, betűnként nagyíthatók fel az információk. A honlap szerkesztői különös gondot fordítanak arra, hogy kellő tájékoztatást nyújtsanak a városba látogatóknak, munkát vállalóknak: szálláshelyeket, szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínálva számukra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?