Korlátlan internetet kínál az Orange a Go Yoxo tarifacsomaghoz

Orange

Továbbfejlesztette az Orange a diákoknak és tanároknak szóló tarifacsomagját, a Go Yoxot. Most havonta két nap korlátlan internetet kínál az előfizetőknek, akik akkor élnek ezzel a lehetőséggel, amikor az leginkább megfelel igényeiknek. A Yoxo Market pedig egyedi adatbörzét kínál a tarifacsomag előfizetőinek, itt rendkívül kedvező áron eladhatják a fennmaradó adatokat, ha pedig további gigabájtokra van szükségük, akkor 1 €/1 GB áron vásárolhatnak is további adatokat.

 

 Mi a Go Yoxo?

A Go Yoxo tarifacsomagot az Orange tavaly szeptemberben mutatta be, ez egy speciális csoport, a diákok és a tanárok vehetik igénybe. A legnagyobb vonzereje, hogy korlátlan hívásokat és üzeneteket kínál, ezen felül pedig havonta 5 GB-nyi adatkeret is van a csomagban. Sőt, az olyan népszerű csevegőalkalmazások és közösségi oldalak, mint a Snapchat, a Facebook, a Whatsapp és a Messenger korlátlanul használhatók, az ezekre elfogyasztott adatok nem csökkentik a tarifacsomagban foglalt 5 GB-nyi mennyiséget. A tarifacsomag ára havonta 15 euró.

Kinek szól a Go Yoxo?

A Go Yoxo tarifacsomagot az Orange a diákok és a tanárok számára alakította ki, mindenki előfizethet rá, aki 15-26 éves, általános-, közép- vagy főiskola (egyetem) diákja, hallgatója, rendelkezik ISIC vagy EURO<26 kártyával, a tanárok esetében pedig ITIC-kártyával.

Adatbörze a Yoxo Marteken

A Go Yoxo tarifacsomag egyik különlegessége a Yoxo Market. Ez egy online börze, ahol a fel nem használt adatkeretet lehet eladni, vagy éppen ellenkezőleg, ha további gigabájtokra van szükség, akkor itt lehet vásárol-ni, rendkívül kedvező áron. Az alapár 1 €/1 GB, ám ez a kínálat-kereslet függ-vényében változhat. Ha a fel nem használt adatmennyiséget eladja (1 GB-os csomagokban lehet meghirdetni), akkor a következő hónapban annyival csökken a havidíj értéke. Ugyanígy történik, ha adatcsomagot vásárol, ez eset-ben ennyivel nő a számla összege. Az egy eurós gigabájtonkénti díj rendkívül kedvező, hiszen alapáron az Orange 4 €-ért kínál ilyen mennyiséget, így minden egyes GB-on 3 eurót takarít meg vásárlás során. Havonta 2 GB-nyi adattal lehet kereskedni, de ez a mennyiség a kereslet/kínálat függvényében változhat. A Yoxo Marketbe az ügyfelek az alkalmazás segítségével léphetnek be, vagy használhatnák az Orange webes felületét, itt a Môj Orange menüpont-ba lépve érhető el a piactér.

Most korlátlan internet

Az Orange március 24-től a Go Yoxo tarifacsomag előfizetői számára korlátlan internetezést biztosít – számlázási időszakonként két napon át. Hogy melyik ez a két nap, azt az ügyfél dönti el, annak függvényében, mikor van szüksége több, korlátlan internetre. A korlátlan internetet biztosító 2 napot bármikor egyszerűen aktiválhatja (ez két különböző nap is lehet), a www.orange.sk oldalon, a Zákaznícka zóna menüpontban. Mindig az aktiválás napján, a nap végéig, azaz 24 óráig tart a korlátlanság, így érdemes minél korábban igényel-ni ezt a szolgáltatást. Ha pedig a havi két nap nem elegendő, akkor további korlátlan napokra is be lehet fizetni, ennek ára csupán 1,50 euró/nap.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?