Tavasz van

Vasárnap

Befordultunk az új évbe. Hogy miért mondom ezt, mikor lassan már a negyede is eltelik? Azért, kedves Olvasóm, mert ugyan január elsejével már kétezerhuszonegyet írunk a papírra, energetikai szempontból azonban most indulunk neki az igazán új évnek.

Évszakot váltottunk a hét végi tavaszi napfordulóval, s ha minden jól megy, ezzel együtt életünk is nagyot tud fordulni – ha hagyjuk, ha akarjuk. Érkeznek ugyanis a valódi új évnek az új energiái. Ha az elmúlt hetekben azt sem tudtad, merre van az előre, ha nem tudtál aludni, vagy éppen aludtál, de az álmaidtól kimerültebben ébredtél, mint amikor lehajtottad a fejed, ha a szokottnál elveszettebb vagy, ha nem tudod, mit és hogyan kellene… és még folytathatnám. Szóval, ha eddig mindezeknek nem tudtad a miértjét, most már bizonyosságod lehet afelől, hogy nagyon erős, megmozgató, sűrű energiák érkeznek az új évvel, melyek befogadása, elfogadása zajlik most éppen. Kinél így, kinél úgy. Kinél egyáltalán nem.

Az új tavasszal válik igazán izgalmassá ez az év. Ha tudatosan éled a mindennapjaid, olyan lehetőségeket tartogat számodra, melyekről korábban el sem tudtad képzelni, hogy irány lehet(ne) az életedben. Ha nem, itt az ideje tudatosabbá válnod és figyelned a környezetedre, a jelekre, az érzéseidre és az érzeteidre, mert most minden súg, segít neked, hogy a megfelelő irányba indulj, azt cselekedd, amire valóban szükséged van. Éppen ezért hallgass a szív szavára (is), mert az fog téged vezetni – nem pedig megvezetni – ebben az új energetikai évkörben. Boldog új évkezdést neked is!

Ambrózai Zsuzsanna, Ember_kép

 

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2021/12. számában jelent meg!

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?