Márciusban több izgalmas előadás lesz a kultúra városában

Márciusban több izgalmas előadás lesz a kultúra városában
Érsekújvár |

Március végéig számos online-előadást tartanak a kultúra városában a Lég(Új)Vár programsorozat szervezői. A koronavírus-helyzet miatt nagy nyilvánosság előtt továbbra sem rendezhetnek műsorokat, ezért néhány érdekes előadásra esett a választásuk.

Az előadásokat a Lég(Új)Vár közösségi oldalán kísérhetik figyelemmel. Élet hulladék nélkül címmel március 23-án 17 órától tart előadást Ivan Maleš a cirkuláris, azaz körforgásos gazdasági központból, a környezettudatos életmódról.

Pénteken az EDUCO Polgári Társulás virtuális élményműhelyt nyit a fiatalabb generáció számára. 9 órától a 12-18 éveseket várják a Nem kell, hogy bonyolultak legyenek a kapcsolatok előadásra, Patrik Szentiványi lektorral. Drog, alkohol és cigaretta – nem ez a járható út, Jarmila Šimončičová lektor 10 a kamaszoknak tart előadást. A 10.55 órakor kezdődő, Online vagyok című előadás után 11.55 órától a függőségről, a bűnözés megelőzéséről, a fiatalkorúak bírságolásáról lesz szó. Március 27-én 9 órától elsősorban a fiatal családokat várják virtuális foglalkozásokra, Az erős család program keretében. Szó lesz az alternatív és klasszikus oktatásról, az idegen nyelv képzéséről, valamint a dackorszakról, és fellépnek az érsekújvári óvodások. Március 30-án František Daniel, Berta András és Adrián Komanek tartanak előadást a Sokat próbált város történelméről, az Egykor Érsekújvárott ciklus keretében.

 

Az előadók ötvenhárom történelmi nevezetességet mutatnak be, és várják a lakosok véleményét, hozzászólását azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a sorsuk.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?