A három pontért utazik a DAC a Spartakhoz

ramirez

A DAC csapata a labdarúgó Fortuna Liga felsőházi rájátszásának második fordulójában ma (16.00) a nagyszombati Spartak otthonába látogat. 

A dunaszerdahelyiek a múlt héten győzelemmel kezdték a 10 fordulós rájátszást, hiszen Kalmár Zsolt és Eric Ramírez góljaival 2:0-ra verték a Zlaté Moravce csapatát. A Slovan 6:2-re győzött a Trencsén otthonában, így az égszínkékek továbbra is 10 ponttal vezetik a bajnokságot Kalmárék előtt. A Spartak egy Zsolna elleni idegenbeli 2:1-es vereséggel nyitott a rájátszásban. 

Jó előjelek
A DAC jó előjelekkel várhatja a kerületi rangadót. Ugyan 2014 után öt és fél évig nem tudott győzni a dunaszerdahelyi csapat az Anton Malatinský-stadionban, ám az utóbbi három bajnoki mérkőzésüket megnyerték (1:2, 0:2, 0:2) a Spartak otthonában. A két csapat utóbbi 5 meccséből 4-en Kalmárék diadalmaskodtak, és csupán egyszer hagyták el vesztesen a pályán. A tavalyi év márciusában, a MOL Arénában kaptak ki 0:1-re a nagyszombatiaktól, ez volt Hélder Cristovao utolsó mérkőzése a dunaszerdahelyiek kispadján. 

A két csapat mérkőzésein rendre több gól is születik, utoljára a 2017/ 18-as szezonban játszottak egymással 0:0-s döntetlent. Ráadásul az utóbbi 10 meccsükön csupán kétszer volt 1:0-s végeredmény. 

Nehéz meccs lesz
Az aranyosmarótiak ellen is betalált Eric Ramírez a DAC színeiben szerzett 16 bajnoki találatából 4-szer a Spartaknak köszönt be, ezzel az ő kapujukba talált be legtöbbször az eddigi karrierje során sárga-kék mezben. A venezuelai támadó kiélezett meccsre számít. „Láttam a legutóbbi találkozójukat, és egyáltalán nem lesz egyszerű dolgunk ellenük. Van néhány minőségi labdarúgójuk, beleértve egykori csapattársunkat, Koštrnát is. A nagyszombati támadók veszélyesek, folyamatosan betalálnak. Jó formában van a Spartak, de három pontért utazunk hozzájuk.” 

A kerületi rangadón Erik Gemzický fújja a sípot, a mérkőzést az Orange Sport élőben közvetíti. (mgy, dac1904.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?