Bajnokok Ligája – Kettős győzelemmel lépett tovább a Bayern és az Chelsea

Bajnokok Ligája – Kettős győzelemmel lépett tovább a Bayern éT

A címvédő Bayern München és a Chelsea is kettős győzelemmel jutott negyeddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

Az Atlético Madrid elleni első mérkőzést február 23-án Bukarestben nyerték 1–0-ra a londoni Kékek Olivier Giroud szépségdíjas találatával. Ezúttal a magas iramú összecsapáson gyors, alig 12 másodperces és látványos ellentámadás után szerzett vezetést a 34. percben a marokkói Hakim Ziyech révén az angol gárda. A folytatásban mindkét kapu előtt alakultak ki komoly lehetőségek, a hajrában pedig az immár emberelőnyben futballozó Chelsea egy újabb kontrából második találatát is megszerezte.

Thomas Tuchel vezetőedző és magyar segítője, Lőw Zsolt január végén vette át a Chelsea irányítását, az angol csapat azóta nem talált legyőzőre egyik versenysorozatban sem. A január 27. óta megvívott immár 13 meccsen a Chelsea négy döntetlen mellett kilenc győzelmet aratott.

A másik szerdai összecsapáson – amelyet a Bayern München 4–1-es előnyből várt – egy percre sem forgott veszélyben a bajorok továbbjutása, akik ezúttal 2–1-re nyertek. A német csapat 2019 novembere óta nem veszített mérkőzést az Allianz Arénában.

A negyed- és az elődöntő sorsolását pénteken tartják Nyonban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?