"Óriási öröm Kate, kislányunk született!" üzente Kate Middletonnak a nővére

Kate Middleton húgáról úgy gondolták, hogy akár egyszer nővére sógornője is lehet. Ez nem történt meg, Pippa Middleton egy milliárdoshoz ment feleségül és ma megszülte második gyermekét.

Pippa-ról és férjéről annyit tudhatunk, hogy nagyon vigyáznak magánéletükre. Olyannyira, hogy szinte azt sem lehetett tudni, hogy Pippa ismét várandós. Majdnem az egész várandóssága alatt sikerült titokban tartaniuk a hírt, még a karácsonyi Instagram fotóján sem látni, hogy gyermeket várna:

 

Az örömhírt, hogy megszületett második gyermekük, egy hozzájuk közel álló személy szivárogtatta ki a sajtónak. Pippa kislánya hétfőn reggel jött a világra, 4 óra után 20 perccel, közel 3 kilósan.

A szülők a Grace Elizabeth Jane nevet adták neki.

Az anyuka és a gyermek jól vannak 

- közölte a magát titokban tartó személy.

Pippa-ról tudni, hogy elkötelezett híve az egészséges életmódnak: sokat sportol és egészségesen étkezik. Első terhessége után egy fitness blogot kezdett írni a tapasztalatairól: Fitness Pippa Middletonnal néven.

Sajnos az újonnan érkezett Grace Elizabeth Jane nem találkozhat Archieho unokatestvérével, aki szüleivel, Meghannal és Harryvel az USA-ban él.

(bl, noviny.sk)

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?