VIDEÓ: A Google összehajtható telefonjáról készült koncepcióvideó

A Google okostelefona

Több elemző is úgy gondolja, hogy akár már az idén kirukkolhat a Google saját rugalmas kijelzős, összehajtható telefonjával. Egy neves tervező el is képzelte, milyen lehetne a Pixel Fold: ezt nézhetjük meg a koncepcióvideón.

A Pixel Fold márkanevet a Samsung már kisajátította magának, ez azonban nem zavarta az ismert dizájnert, Waqar Khant, aki elképzelte, milyen is lehetne a Google összehajtható modellje.

A tervezőt a jelenlegi modellek ihlették: A hátlapi kamera beállítása például a Pixel 5-re hasonlít, és a készülék két kijelzője is a Galaxy Z Fold2-re emlékeztet.

A főképernyő belül van, és a bal felső sarkában egy kis lyuk mögött bújik meg a szelfikamera. A másodlagos kijelző elég nagy méretű. Az ujjlenyomat-olvasó a telefon hátoldalán található, hasonlóan ugyancsak a Pixel 5-höz. Alul található egy C típusú USB port, a fizikai gombok pedig jobb oldalon láthatók. A tervező többféle színben is megmutatja a telefont, feketében, a zöldben és fehérben is.

Nem kiszivárgásról, hanem csupán egy látványos koncepcióról van szó, azaz lehet, hogy egészen másképp fog kinézni a Google összehajtható készüléke. Ami a megbízható források szerint, az év második felében fog megjelenni.

(bl, hvg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?