Sorsok a VASÁRNAPBAN: Lesz Zsókának új kerekesszéke?

Sorsok a VASÁRNAPBAN: Lesz Zsókának új kerekesszéke?

Gyerák Zsóka vagyok, 2. osztályos. Családommal Pozsonyeperjesen lakom. 2012 karácsonya előtt születtem ikerterhességből. Sajnos, nekem kevés oxigén jutott, így mozgáskorlátozott lettem, és a látásom is nagyon sérült. Szeretek iskolába járni, szeretek olvasni, ezért szükségem lenne egy speciális hordozható nagyítógépre, hogy iskolában és otthon is tudjak olvasni. Így az iskolában is teljes értékű tanuló lehetek.”

Az említett hordozható nagyítógépet, amelyről a jószívű vásárútiak felhívása szólt, időközben megkapta Zsóka. Ez 5-6, sőt tízszeresére felnagyítja a betűket füzetben, könyvben, ami nagyon megkönnyíti a dolgát otthon, Pozsonyeperjesen és a vezekényi iskolában, ahová ő és ikertestvére, Áron is jár.

 

Mire van még szüksége Zsókának? Édesanyja milyen problémákkal küzdött a várandósság alatt? Mi történt a szüléskor? Hogyan tudták meg a rossz hírt? Mi történt egy év múlva? Hogyan élte meg Zsóka, hogy ő különbözik a többiektől? Hogyan reagált a kerekesszékre? Mikorra fogadta el magát? Hogyan reagál rá a többi gyerek? Mi segíthet Zsókának?

Urbán Klára riportjában ezekre a kérdésekre is választ kapunk a már megvásárolható Vasárnapban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?