Šipoš: Az OĽaNO frakciója Matovič és Krajčí mellett áll

Michal Šipoš
Pozsony |

Az OĽaNO parlamenti frakciója egy videóüzenetet adott közre.

„Az OĽaNO frakciója a miniszterelnök és az egészségügyi miniszter mellett áll” – mondja a felvételen Michal Šipoš, a párt frakcióvezetője, és hozzáteszi, hogy a kormány átalakítása az összes kormánypárt felelősségteljes hozzáállását követelné.

„Eddig azonban az SaS-től nem láttunk semmilyen önreflexiót” – jelentette ki azzal, hogy az SaS elnöke a világjárvány kezdete óta bagatellizálja a helyzetet, és ezért felelős a mostani rossz járványügyi állapotért.

 

„Richard Sulíknak a miniszterelnök lecserélésére tett javaslata a kormány bukását jelenti, nem pedig az átalakítását” – jelentett ki Šipoš, és hozzátette, a koalíciós tanácson az OĽaNO elnökségének van mandátuma arra, hogy a kormányban történő személycserékről tárgyaljon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?