Vlhová jasnái bukása

Vlhová

Petra Vlhová, a múlt héten zárult világbajnokságon két ezüstérmet (kombináció, műlesiklás) nyert alpesi síző az elmúlt két napot Jasnán töltötte. A hétfői edzésen azonban elesett, derült ki abból a videóinterjúból, amit a március eleji vk-futam szervezőbizottsága tett közé tegnap. 

„Hétfőn az óriás-műlesiklást gyakoroltam, amelyben az utóbbi időben egyáltalán nem érzem jól magam. Sajnos az egyik alkalommal ráestem a belső sílécemre, és a következő kapuig csúsztam. A kezemmel védtem az arcom, de a kapunak csapódva így is véreztem picit. És meg kellett látogatnom a fogorvosom, mert a fogaim elmozdultak, de szerencsére mind egészben van. Megúsztam egy fogvédővel, sokkal rosszabbul is járhattam volna” – nyilatkozta Vlhová, akire az említett jasnái verseny előtt még vár egy olaszországi világkupa-hétvége.

„Fejben egyelőre még nem vagyok itthon, a Val di Fassa-i két lesiklásra és a szuper-G-re összpontosítok. Vasárnap a versenyek után visszarepülök, és akkortól már a jasnái viadal fog a szemem előtt lebegni” – tette hozzá Vlhová. Jasnán március 6-án óriás-műlesiklásban, 7-én műlesiklásban fognak versenyezni a világ legjobbjai. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?