Ma 176 777 tanuló ment iskolába

koronavírus iskola
Pozsony |

Csütörtökön 2694 iskolában folytatódott a tantermi oktatás, összesen 176 777 gyerek ment iskolába. A csütörtök reggel 9.30-kor összesített adatokat az oktatási minisztérium kommunikációs osztálya tette közzé.

1175 óvodában, 1230 alapiskolában, 289 középiskolában és több speciális iskolában is folytatódik a tantermi oktatás. Összesen 9992 osztályban van tanítás – 2692 óvodai csoportban, 6517 alapiskolai és 783 középiskolai osztályban.

Csütörtöktől 48 654 gyerek jár újra óvodába, 108 519 alapiskolába, és több mint 19 600 középiskolába.

Közép-Szlovákiában, Besztercebánya, Zsolna és Trencsén megyében tavaszi szünet van ezen a héten, a gyerekek itt tavaszi iskolába járhatnak. Az oktatási tárca ezt azért teszi lehetővé az alap- és középiskolások számára, hogy akinek szüksége van rá, behozhassa a lemaradást. Főleg azoknak a tanulóknak lehet ez hasznos, akiknek valamilyen okból gondot okozott a távoktatás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?