2681 intézményben folytatódik szerdától a tantermi oktatás

koronavírus iskola

2681 intézményben folytatódik szerdától a tantermi oktatás - 1174 óvodában, 1219 alapiskolában és 288 középiskolában. Speciális iskolák is vannak az egyes iskolatípusok között – derült ki a szerdán 9.30-kor közzétett adatokból, amelyeket az oktatásügyi minisztérium kommunikációs osztálya bocsátott a TASR hírügynökség rendelkezésére.

Összesen 9955 osztályban kezdődött újra a tanítás. Az óvodák 2700 csoportjába, az alapiskolák 6477, és a középiskolák 778 osztályba tértek vissza a gyerekek.

Szerdán összesen 176 706 gyerek tért vissza az intézményekbe – az óvodákba 48 800, az alapiskolákba 108 359, és a középiskolába több mint 19 500.

Közép-Szlovákiában, Besztercebánya, Zsolna és Trencsén megyében tavaszi szünet van ezen a héten, a gyerekek itt tavaszi iskolába járhatnak. Az oktatási tárca ezt azért teszi lehetővé az alap- és középiskolások számára, hogy akinek szüksége van rá, behozhassa a lemaradást. Főleg azoknak a tanulóknak lehet ez hasznos, akiknek valamilyen okból gondot okozott a távoktatás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?