Komáromi járás: 396 fertőzött és 1,38 %-os arány szombaton

Komárom
Komárom/Naszvad |

Ez összesen 28,676 elvégzett gyorstesztből derült ki.

A komáromi városvezetés szerint a városban szombaton 7196 tesztet végeztek el, amelyből 106 volt pozitív (1,47 %). Ez egyelőre némileg alacsonyabb arányt jelent, mint amit a múlt hétvége eredménye mutatott, akkor ugyanis 1,65 % volt a végső arány. A szombati nap folyamán a legtöbb tesztet – 533-at – Örsújfalu városrészben végezték el. A legmagasabb fertőzöttségi arányt a harcsási mintavételi ponton regisztrálták, ahol 183 személyből 8-nál (4,37 %) mutatták ki a koronavírus jelenlétét.

Naszvadon a tesztelés első napján 650 fő között mindösszesen 3 fertőzést azonosítottak, ami 0,46 %-os aránynak felel meg. A járás legkisebb városa így ismét egyértelműen a legjobb arányt produkálta, ugyanis Gútán 1,22 %, Ógyallán pedig 1 % volt ugyanez a mutató.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?