„Fogják el, már nem bírom” – megszólalt a benzinkúti rablót feltartóztató nő

01
Pozsony |

A 36 éves Soňa úgy véli, életmentő volt, amit tett.

A TV JOJ-nak sikerült felvennie a kapcsolatot azzal a 36 éves nővel, aki szerdán megakadályozta, hogy kirabolják az egyik pozsonyligetfalusi benzinkutat

A nő elmondása a rablás idején épp a töltőállomás épülete mögött dohányzott, amikor az egyik alkalmazott odafutott hozzá, és elmondta, ki akarják rabolni a benzinkutat, és segítséget kell hívniuk. Pár másodpercen belül megjelent a rabló is, aki mivel azt hitte, hogy Soňa az egyik ott dolgozó, többször megütötte, majd beráncigálta magával az épületbe. Ezt követően arra kényszerítette, hogy nyissa fel a széfet.

„Miután nem tudtam kinyitni, agresszív lett, megpofozott és megütött. Ezután levettem a felsőm, és megpróbáltam azt, amit megpróbáltam. Segített. Nyilvánvalóan segített, mert azonnal elkapták. Ami történt, megtörtént” – nyilatkozta Soňa, aki mint mondja, még „a fenébe, hogy nem lehet kinyitni” szavakkal igyekezett oldani a feszültséget.

A nő elmondása szerint a támadó azonnal ráállt az ötletre, egy percig nem habozott, és letolta a nadrágját. Soňa ezután igyekezett minél tovább lefoglalni a szerb férfit, mivel – elmondása szerint – be volt drogozva, és leginkább attól tartott, hogy egyszer csak magához tér az illuminált állapotból.

Pár percére rá megérkezett a segítség is, a nő pedig a „fogják el, már nem bírom” szavakkal adta át a férfit rendőrségnek. „Tartottam tőle, hogyan reagál erre, ezért nyakon szorítottam, a kezeit pedig a háta mögé fogtam” – mondta. 

A 23 éves szerb Maximot ezután a rendőrségre szállították, eljárás indult ellene.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?