Újra kinyitott a könyvtár

könyv illusztráció
GALÁNTA |

Szerdától újra működik a városi könyvtár. A könyveket és folyóiratokat előre leadott rendelés alapján adják ki az olvasóknak.

A galántai könyvtár 2020. december 19. óta zárva tart, de szerdától (január 27.) ismét lehet könyveket kikölcsönözni, mégpedig telefonon vagy e-mailben leadott rendelés alapján. “Az olvasók munkanapokon 8 és 16 óra között vehetik át az előző napon megrendelt könyvet, folyóiratot személyesen, negatív koronavírus-teszt felmutatása mellett. A kölcsönzési időt február végéig meghosszabbítottuk. Tegnaptól állandóan csörög a telefon és folyamatosan érkeznek az igénylések e-mailben is, nagyon sokan már ma eljöttek a megrendelt könyvekért. Egyértelműen nagy az igény erre a szolgáltatásra, ma szinte meg sem álltunk” - mondta el Alena Jamrišková könyvtáros. A könyvtár alkalmazottai kérik az olvasókat, hogy a látogatások során viseljenek szájmaszkot, fertőtlenítsék a kezüket és tartsák be a megfelelő távolságot, a könyvek leadására pedig a könyvtár épülete mellett található biblioboxot vegyék igénybe a látogatók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?