Fürdőszoba-felújítás? Így válassz kádat, zuhanykabint és mosdót!

zuhany

Kád vagy zuhanykabin kerüljön a fürdőszobába? Esetleg mindkettő? Ha sikerült eldönteni, akkor már csak a megfelelő darab kiválasztása, megvásárlása és telepítése van hátra. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a választás során, hogy a későbbiekben valóban élmény legyen a fürdőszobában eltöltött idő.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a kád-, a mosdó- és a zuhanykabin-választás során nélkülözhetetlen minőségi és megjelenésbeli szempontokat. Mindenképpen olyan márka termékét válaszd, mely kiemelt figyelmet fordít a legjobb alapanyagok kiválasztására. Továbbá olyan kádakat, mosdókat és zuhanykabinokat gyárt, melyek strapabíróak, ár-érték arányuk megfelelő és megjelenésük stílusos.

 Az öntött akril az extrémebb terhelésnek is ellenáll

 Azok számára, akik szeretnek rendszeresen a fürdőkádban relaxálva pihenni, elengedhetetlen a tökéletes kád beszerzése. Érdemes olyan változatot választani, mely akrilból készül és maximális kényelmet biztosít. Miért éppen akril? Mert ez a különleges anyag tapintásra nem hideg, és a beleengedett víz lassabban hűl ki. Ráadásul az akrilból készült kádak súlya jóval kisebb, mint a társaiké, így a mozgatásuk is könnyebb.

 Azonban az akril kádak között is lehetnek eltérések. Gyártástól függően két típust különböztetünk meg, az extrudált és az öntött akrilt. Érdemes az utóbbit választani, hiszen amellett, hogy az extrémebb terhelésnek is ellenáll, az idő múlásával sem veszti el a formáját, nem reped és nem is görbül.

Zuhanykabin alumínium profilból, zuhanytálca öntött műmárványból

 A kiváló minőségű zuhanykabinoknak bírniuk kell a terhelést, a forró gőzt és a páratartalmat. Érdemes belső megerősítéssel rendelkező, alumínium profilból készült zuhanykabint választani. Fontos, hogy a gyártási eljárás garantálja, hogy az ajtók hosszú távon is tökéletesen működjenek, és deformáció ne történjen.

 A zuhanykabinhoz kiváló minőségű zuhanytálcára is szükséged lesz. Érdemes olyan változatot választani, mely öntött műmárványból készül. Ezek a zuhanytálcák megfelelő szilárdságúak és porózusmentesek. Olyan termékeket keresel, melyek megfelelnek az említett kritériumoknak? Kattints a Zuhanykabin.hu oldalára és nézz szét a Ravak-termékek között!

Tökéletesen egyenes élek és szögletek a mosdónál

 A tökéletes mosdó a zuhanytálcánál már említett kompozit anyagból, öntött műmárványból készül. Ellenállóbb a penész és a baktérium lerakódásával szemben, mint a kerámiából vagy klasszikus márványból készült mosdók. Ráadásul az öntött műmárvány lehetővé teszi, hogy az élek és a szögletek tökéletesen egyenesek legyenek.

 Az öntött műmárványból készült mosdók felülete speciális, fehér, fénylő, strapabíró anyaggal van lezárva. Ez a réteg garantálja a meleg, kellemes tapintást, és lehetővé teszi az egyszerű tisztán tartását a felületnek.

(PR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?