Férfi haj- és szakállápolási termékek

szakál

A férfi szépségápolás viszonylag új keletű terület a piacon. A szépségápolást leginkább a nőkhöz kapcsoljuk, pedig a férfitársadalom is rendelkezik ilyen jellegű igénnyel. Sztereotípia, hogy elég bármi, ami habzik, és egy törölköző. A legtöbb férfi már kimondottan igényes arra, milyen termékeket használ a mindennapi ápoláshoz, legyen szó a testéről vagy a szakálláról.

A piac nagyon széles, hiszen nemcsak kimondottan férfi samponok vannak, de találkozhatunk férfiak számára készült ránctalanítóval, szemkörnyékápolóval. Könnyen rá lehet sütni valakire a piperkőc jelzőt, azonban itt is van egy szint, amit minden férfinak el kell(ene) érnie. Kiábrándító egy öltönyös férfinél az izzadságszag, míg sportolás közben azért megbocsátható. De például a kócos haj és ápolatlan szakáll nem elfogadható semmilyen körülmények között.

A jó termék ismérvei

Napjainkban egyre inkább a természetesség felé fordulunk. Legyen szó étkezésről, üzemanyagról, szépségápolásról. Azt a terméket lehet jól eladni, amely bizonyítottan környezetbarát, egészséges, nem tartalmaz káros anyagokat. Főleg abban a szektorban figyelnek erre, ahol a termékeket megesszük, megisszuk vagy magunkra kenjük. A tudatos fogyasztói viselkedés egyre kevésbé elnéző a mesterséges adalékokkal szemben.

Fontos a termék származása. Egy önmagát felvállaló gyártó leinformálható termékkel mindig jó benyomást kelt. Nem feltétlenül kell nagy múltú márkákra gondolni, hiszen bármikor robbanhat a piacon egy új, minőségi termék. A startupok világában még előny is lehet, ha valaki új színt visz egy adott palettára. 

Vannak termékek, amelyek egyesítik ezeket az ismérveket: természetes anyagokat tartalmaznak, miközben egy viszonylag új márka darabjai. A bizalmat elnyerni a férfi szépségápolási termékek piacán is nehéz. Hajápolás, hajformázás, szakállápolás, borotválkozás - mind kényes terület, amelyet szakértőkre kell bízni.

Haj- és szakállápolás

A haj és a szakáll ápolása egyre több férfinak mindennapos igénye. Egy jól átgondolt termékpaletta a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenés. Több gyártó lehetővé teszi a szalonokba szánt termékek kiskereskedelmi forgalmazását, így semmi akadálya annak, hogy a kedvenc barber shopunk anyagaival dolgozzunk otthon.

Megtalálható minden a hajápoláshoz és -formázáshoz. Samponok, zselék, brillantok, amelyek textúrájukból adódóan könnyen felvihetők, hatóanyagaiknak köszönhetően a haj ápolt, egészséges és fényes marad. A szakáll ápolásához szintén elérhetők az olajok, bőrhámlás elleni krémek, formázópaszták. A borotválkozás ugyancsak megkönnyíthető a zselékkel, habokkal, illetve a borotválkozás utáni ápoló elixírekkel.

A választék széles, a fentiekben bemutattunk néhány szempontot, hogy mit érdemes figyelembe venni a választásnál.

(PR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?