Párkány: tesztelés négy helyszínen, a muzslaiak, ebediek és a kicsindiek számára is

Párkányba várják az ebedi, muzslai és kicsindi lakosokat is -  a szerző felvétele
Párkány |

Párkányban az országos tesztelés pénteken, szombaton és vasárnap zajlik majd, négy helyszínen. A muzslaiakat, ebedikeket és a kicsindieket is a városban tesztelik le.

Pénteken, szombaton és vasárnap zajlik majd az országos COVID-tesztelés következő fordulója a városban, mégpedig négy helyszínen – tájékoztatta az Új Szót a városháza kommunikációs osztálya. A Párkányi Rendelőintézetben a Jesenský utca 85. szám alatt pénteken, szombaton és vasárnap is reggel nyolctól délig, majd pedig délután egytől este hatig tesztelik a lakosokat – ide online regisztráció szükséges.

A párkányi templom közelében található teszthelyen, a Sobieski utca 5. szám alatt csak szombaton és vasárnap fogadják az embereket, mégpedig reggel nyolctól délig, aztán délután egytől este nyolcig. Előzetes regisztráció szintén kell.

A Szabadság téren, azaz a párkányiak számára ismerős „piros busznál“ található szűrési ponton a Mediform Kft. szintén csak szombaton és vasárnap teszteli a lakosokat, mégpedig reggel nyolctól délig és délután egytől este hatig. Regisztráció nem kell, érkezési sorrendben szűrnek.

Szintén a Szabadság téren, szintén a „piros busznál“ lévő parkolóhelyen az International Rescue System Kft. két napon keresztül, tehát szombaton és vasárnap is reggel nyolctól délig és délután egytől este hatig fogadja a tesztelésre érkezőket. Előzetes regisztrációra itt sincs szükség, érkezési sorrendben tesztelnek majd.

A városháza mindenkit arra kér, hogy a tesztelési pontokra vigye magával a személyi igazolványát és az egészségbiztosítási kártyáját.

Szerkesztőségünket Muzsla, Ebed és Kicsind polgármestere arról tájékoztatta, hogy a muzslai, ebedi és kicsindi lakosokat pénteken, szombaton és vasárnap is a fentebb említett párkányi tesztelőpontokon szűrik, tehát nekik is Párkányban kell tesztre menniük. A városháza lapunknak hozzáfűzte, hogy a felsorolt tesztelési pontok ez alatt a három nap alatt a párkányiakat, muzslaiakat, ebedieket és kicsindieket részesítik előnyben.

Bővebb tájékoztatás Párkány internetes oldalán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?